LAGIS ART

Здравейте и добре дошли в нашия семеен сайт!
 

Казвам се Искра Николаева и заедно с моя съпруг сме архитекти с богат опит и доказали се професионално с годините. Проектирали сме, изработили сме и сме създали различни видове сгради и обекти. Консултирали сме много хора, които са искали да си построят нещо лично за себе си или нещо голямо за своя бизнес.
В сайта сме показали някои от нашите обекти, имаме още много, но с времето ще качим и тях, за да може всеки, които иска, да види нашата работа.
 
Тази категория ТУК обаче е за нещо друго.
 
Искам да споделя с вас и един друг мой талант, една друга моя слабост и хоби, с което започнах да се занимавам преди известно време, но вече
имам смелост да го покажа и тук на вас.
 
Моята нова страст е изработката на авторски бижута. Творя ръчно изработени бижута, такива каквито аз ги усещам и харесвам. Обичам семплите и изчистени неща. Държа на качеството и уникалността, затова бижутата, които изработвам, са уникални и има по една или две бройки от вид.
 
В сайта може да разгрледате моите уникални ръчно изработени бижута, които за ваше улеснение съм подредила по категории.
​Създавам както ръчно изработени обеци и комплекти, така и брошки и аксесоари за коса.
 
Ако си харесате някои от моите авторски бижута, може да ми пишете - под всяка снимка и всяко мое бижу има обяснение как може да поръчате. Препоръчително е да има и телефон за връзка, за да се свържа с вас, да уточним вашето желание и да изпратя по-бързо продукта.
 
Имам и създадена ФБ страница, в която също може да разгледате уникалните ръчно изработени обеци и комплекти, брошки и аксесоари за коса.
 
Бъдете неотразими и различни с ръчно изработени бижута, създадени лично за вас
Facebook: https://www.facebook.com/lagisart/
от Искра Николаева!